FAQ

Få svar på dina frågor.

Vad kostar en webbplats?

Tyvärr finns det inget fast pris som gäller för alla hemsidor. Vi prissätter våra projekt utifrån vad som behövs för det specifika projektet. Våra underhållspaket är inte obligatoriska, men det kan tillkomma vissa månadsavgifter för de verktyg/tjänster vi använder för att bygga ditt projekt.

Hur lång tid brukar ett projekt ta?

De flesta design- och utvecklingsprojekt tar mellan 1-2 månader. Detta kan variera mycket beroende av omfattningen av arbetet. Vill du veta hur lång tid ditt projekt kommer att ta? Boka in ett samtal och låt oss diskutera ditt projekt.

Hur många revisioner får jag?

Vi har inte ett fast antal revisioner vi erbjuder, men vi har en strikt 100% kundnöjdhetsgaranti policy som vi följer. Vilket innebär att vi i början av varje projekt gör en översikt över förväntningar från båda sidor som vi båda går med på. Och vi slutar inte revidera förrän alla dessa förväntningar är uppfyllda, allt fungerar som det ska och du är nöjd.

Erbjuder ni underhållspaket?

Ja det gör vi! Kolla in våra paket här.

Vilka vertyg använder ni?

Dessa är några av de verktyg som vi använder:
Figma
- För att designa webbsidorna
Adobe After Effects - Lottie JS Animation
Memberstack - Prenumerationer & medlemskap
Zapier - Automationer
Webflow - Front-End utveckling & CMS

Erbjuder ni designtjänster?

Ja! Enligt oss skall en webbplats inte se ut som ett helghack. Vi är stolta över att designa lösningar som ser bra ut och fungerar som de ska.

Jobbar ni med mallar?

Nej. Vi föredrar att bygga alla webbplatser från grunden. Det går faktiskt snabbare för oss att utveckla, lättare att underhålla och håller webbplatsen smidig.

Kan ni bygga webbplatser av redan designade mockups?

Ja, om du redan har en färdig mockup redo kan vi bygga din webbplats utifrån den.

Vill du öka din digitala tillväxt?

Vi har hjälpt flertal företag att skapa och ta kontroll över deras digitala närvaro på rätt sätt. Det skulle vi vilja göra för er också. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Vi använder cookies för att förbättra våra användares upplevelse. Läs mer här