Heta Köket

Heta Köket

Fotografering
Webbesign
Datum
October 2021
Utvecklingslösningar
Webflow CMS
Liveprojekt

Problemet

Heta Köket, en mexikansk matbil och cateringföretag, hade en föråldrad och opålitlig webbplats som ofta bröt samman. De behövde en ny webbplats som skulle tillåta dem att regelbundet uppdatera menyer, dela information om kommande evenemang och matbilsplatser, samt ta emot cateringförfrågningar. De ville också att webbplatsen skulle visa deras varumärke och mexikanska kultur.

Lösningen

Vi använde Webflow för att skapa en modern och funktionell webbplats för Heta Köket. Den nya webbplatsen hade ett lättanvänt innehållshanteringssystem som gjorde det möjligt för dem att uppdatera menyer, lägga upp evenemang och matbilsplatser. Vi inkluderade intuitiva formulär för cateringförfrågningar och designade webbplatsen med livfulla färger och autentisk bildmaterial för att visa deras varumärke och mexikanska kultur.

Resultatet

Med den nya Webflow-webbplatsen fick Heta Köket en pålitlig plattform för att visa upp sitt varumärke, uppdatera menyer och dela information om evenemang och platser. Den användarvänliga gränssnittet förbättrade kundupplevelsen, och det visuellt tilltalande designen lyfte fram deras starka varumärke och mexikanska kultur. Webbplatsen blev ett effektivt verktyg för att ansluta med kunder, marknadsföra sina tjänster och utveckla sitt matbils- och cateringföretag.

"Peia har hjälpt oss att skapa en ny hemsida som vi är väldigt nöjda med. Både vi själva och våra kunder uppskattar den mycket. De är mycket kunniga, tillmötesgående och hjälpsamma. De har snabbt identifierat vårt företags behov, och visat stort intresse för att nå bästa möjliga resultat. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster."

Ewa Hampton Coleman

Heta Köket

Mer projekt

Tandfokus

More information

Tandfokus

Uno Fika

More information

Uno Fika

Webbsidan använder cookies. Läs var integritetspolicy.
Instructions
To make this component work you must follow these steps:
  1. Add a Page trigger and select Page load
  2. Select the Loader 1 [Hide] animation inside When page finishes loading
  3. Position loader1_component inside page-wrapper
  4. Set loader1_component position to fixed and display to none
Note:
Sometimes there may be a bug where the website briefly flashes before the loader is displayed. To avoid this add the following custom code in your Site settings > Custom Code > Head code
<style>
 .preloader {
   display: flex;
 }
</style>