E-handel i ljusets hastighet.

Oavsett om det är en enkel onlinebutik eller en komplex marknadsplats kan vi hjälpa dig med design och utveckling. Vi använder kraftfulla funktioner och integrationer från Webflow och Shopify för att skapa och anpassa din webbplats efter dina behov.

Framtiden för e-handel är headless - följ med oss på resan.

På Peia tror vi att headless e-handel ger företag en mängd fördelar, inklusive snabbare sidladdningstider, förbättrad webbplatsprestanda och större flexibilitet. Headless e-handel möjliggör också för företag att lättare lägga till nya kanaler och funktioner till sin e-handelsstack, utan att behöva oroa sig för att omforma hela plattformen.

We are super satisfied with the end result on our webshop! :) Peia did more than necessary to realize our vision.

They are really professional and we had great communication throughout the project. We will definitely work with them in the future as well.

Rodiea Ramadan

Ferd Cosmetics

Webflow

Webflow är en populär plattform för webbdesign och utveckling som möjliggör skapandet av anpassade e-handelswebbplatser från grunden. Med Webflow kan du skapa en vacker, responsiv och anpassningsbar onlinebutik som är skräddarsydd för ditt varumärke.

Shopify

Shopify är en komplett e-handelslösning som möjliggör snabb och enkel uppsättning av en onlinebutik. Med Shopify kan du skapa en vacker och funktionell butik som är optimerad för konverteringar och designad för att hjälpa dig att växa ditt företag.

Snipcart

Snipcart är en smidig e-handelslösning som möjliggör enkel och snabb tillägg av e-handelsfunktionalitet till din webbplats. Med Snipcart kan du skapa en anpassad e-handelsbutik som är skräddarsydd för ditt varumärke och dina kunders behov.

Frigör ditt företags potential

Dé Shabéls Cosmetics

More information

Dé Shabéls Cosmetics

Ferd Cosmetics

More information

Ferd Cosmetics

Sv
En