Var inte blyg, säg hej!

Säg hej och inled en konversation med oss! Som din pålitliga webbyrå ser vi fram emot att höra från dig och bygga starka relationer. Låt oss vara din partner för att skapa en imponerande digital närvaro.

Företagsinformation

Stockholm, Sverige
VAD HAR DU FÖR E-POSTADRESS?
VAD HAR DU FÖR TELEFONNUMMER?
JAG ÄR UTE EFTER
HAR DU EN NUVARANDE HEMSIDA?
BERÄTTA LITE KORT OM DITT ÄRENDE
Tack för din tid! Vi återkommer inom kort :)
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades

Här hittar du snabba svar.

Vad kostar en webbplats?

Prissättningen anpassas individuellt för varje hemsida beroende på projektets omfattning. Vi skräddarsyr våra priser för att matcha dina specifika behov. Våra underhållspaket är valfria, och eventuella månatliga avgifter kan tillkomma för de verktyg och tjänster som används för att utveckla din webbplats.

Hur lång tid brukar ett projekt ta?

De flesta design- och utvecklingsprojekt tar mellan 1-2 månader. Detta kan variera mycket beroende av omfattningen av arbetet. Vill du veta hur lång tid ditt projekt kommer att ta? Boka in ett samtal och låt oss diskutera ditt projekt.

Hur många revisioner får jag?

Vi följer en kundnöjdhetsgaranti på 100% och har ingen förbestämd revideringskvot. Vid projektets början skapar vi tillsammans en översikt över förväntningar och mål. Vår strävan är att uppfylla dessa och vi arbetar tills allt fungerar sömlöst och du är helt nöjd. Din tillfredsställelse är vårt högsta mål.

Erbjuder ni designtjänster?

Absolut! Våra designtjänster är en central del av vår expertis. Enligt oss bör en webbplats vara mer än bara en snabb lösning. Vi är stolta över att skapa både visuellt tilltalande och funktionella lösningar. Vår inriktning är att designa för både estetik och användbarhet, vilket resulterar i en imponerande och användarvänlig webbplats.

Webbsidan använder cookies. Läs var integritetspolicy.
sv
en