Dé Shabéls Cosmetics

Dé Shabéls Cosmetics

Dé Shabéls är ett skönhetsmärke som har alla olika hudtoner och hudtyper i fokus, där alla produkter innehåller kvalitativa och näringsrika ingredienser.
Ehandel
Fotografering
Webbdesign
Datum
October 2022
Utvecklingslösningar
Shopify
Webflow
Airtable

Problemet

Dé Shabéls Cosmetics, ett nytt kosmetikamärke, behövde en headless e-handelswebbplats inför sin kommande lansering. De behövde en snabb och skalbar lösning för att kunna hantera ett växande produktsortiment och funktionalitet.

Lösningen

Vi använde Webflow CMS för flexibel innehållshantering och Shopify för robusta e-handelsfunktioner. Genom att anta en headless-arkitektur säkerställde vi sömlös integration mellan de två plattformarna, vilket gjorde det möjligt för Dé Shabéls Cosmetics att snabbt lansera en högkvalitativ och skalbar e-handelswebbplats.

Resultatet

Dé Shabéls Cosmetics lanserade framgångsrikt sin headless e-handelswebbplats med hjälp av Webflow CMS och Shopify. Webbplatsen visade upp deras produkter på ett effektivt sätt, erbjöd en smidig köpupplevelse och möjliggjorde enkel skalbarhet. Den headless-arkitekturen möjliggjorde effektiv hantering av innehåll och e-handelsfunktionalitet, vilket lade grunden för företagets tillväxt och framgång.

Peia Digital är ett fantastiskt webbyråföretag som skapade en imponerande e-handelswebbplats för vårt sminkföretag, Dé Shabéls. De var otroligt lyhörda och bidrog med smarta idéer och insikter genom hela projektet. Vi är otroligt nöjda eftersom allting fungerar otroligt smidigt, och vi har mottagit många komplimanger från våra kunder. Vårt samarbete med Peia fortsätter och vi ser fram emot att se hur det utvecklas.

Dé Shabéls Cosmetics

Mer projekt

Notting Hill Dental Clinic

More information

Notting Hill Dental Clinic

Tandfokus

More information

Tandfokus

Webbsidan använder cookies. Läs var integritetspolicy.
Instructions
To make this component work you must follow these steps:
  1. Add a Page trigger and select Page load
  2. Select the Loader 1 [Hide] animation inside When page finishes loading
  3. Position loader1_component inside page-wrapper
  4. Set loader1_component position to fixed and display to none
Note:
Sometimes there may be a bug where the website briefly flashes before the loader is displayed. To avoid this add the following custom code in your Site settings > Custom Code > Head code
<style>
 .preloader {
   display: flex;
 }
</style>
sv
en