Få svar på dina frågor.

Vad kostar en webbplats?

Prissättningen anpassas individuellt för varje hemsida beroende på projektets omfattning. Vi skräddarsyr våra priser för att matcha dina specifika behov. Våra underhållspaket är valfria, och eventuella månatliga avgifter kan tillkomma för de verktyg och tjänster som används för att utveckla din webbplats.

Hur lång tid brukar ett projekt ta?

De flesta design- och utvecklingsprojekt tar mellan 1-2 månader. Detta kan variera mycket beroende av omfattningen av arbetet. Vill du veta hur lång tid ditt projekt kommer att ta? Boka in ett samtal och låt oss diskutera ditt projekt.

Hur många revisioner får jag?

Vi följer en kundnöjdhetsgaranti på 100% och har ingen förbestämd revideringskvot. Vid projektets början skapar vi tillsammans en översikt över förväntningar och mål. Vår strävan är att uppfylla dessa och vi arbetar tills allt fungerar sömlöst och du är helt nöjd. Din tillfredsställelse är vårt högsta mål.

Jobbar ni med mallar?

Nej, vi har valt att inrikta oss på anpassade lösningar. Istället för att använda fördefinierade mallar, bygger vi varje webbplats från grunden. Denna strategi möjliggör snabbare utveckling, enklare underhåll och resulterar i en smidig och unik webbplats som helt motsvarar dina behov och mål.

Erbjuder ni designtjänster?

Absolut! Våra designtjänster är en central del av vår expertis. Enligt oss bör en webbplats vara mer än bara en snabb lösning. Vi är stolta över att skapa både visuellt tilltalande och funktionella lösningar. Vår inriktning är att designa för både estetik och användbarhet, vilket resulterar i en imponerande och användarvänlig webbplats.

Kan ni bygga webbplatser av redan designade mockups?

Ja visst! Om du har en redan designad mockup kan vi bygga din webbplats baserat på den. Vi omvandlar din design till en fullt fungerande webbplats som matchar dina mål och visioner på bästa sätt.

Har du fortfarande frågor?

Webbsidan använder cookies. Läs var integritetspolicy.
sv
en