Sherry Beauty

Sherry Beauty

Teamet bakom Sherry Beauty består av legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare. De erbjuder säkra och prisvärda behandlingar som passar människor i alla åldrar.
Varumärke
Webbdesign
Webbutveckling
Datum
November 2023
Utvecklingslösningar
Webflow
Webflow CMS
Liveprojekt

Problemet

Sherry Beauty stod inför utmaningen att deras befintliga webbplats och kundhanteringssystem inte mötte deras behov. Deras webbplats var föråldrad och svårnavigerad, och de behövde ett effektivt system för att hantera ansökningar till deras akademi.

Lösningen

Peia Digital skapade en modern och stilren webbplats som reflekterar Sherry Beautys professionella image och är enkel att navigera. Utöver detta utvecklade vi en omfattande CRM-databas för deras akademi, vilket möjliggör smidig hantering av ansökningar. Detta system centraliserar all ansökningsdata, vilket gör det enkelt för administratörer att övervaka, granska och följa upp med potentiella studenter.

Resultatet

Med den nya webbplatsen och CRM-systemet har Sherry Beauty kunnat effektivisera sin verksamhet avsevärt. Antalet besökare på webbplatsen har ökat, och hanteringen av akademins ansökningar har blivit mycket mer effektiv. Det nya systemet har förbättrat upplevelsen för både administratörer och ansökande, vilket stärker Sherry Beautys position som en ledande aktör inom skönhetsutbildning.

Peia Digital har varit avgörande för oss. Deras utveckling av vår hemsida har förbättrat vårt resultat markant. Ett proffsigt team som levererar!

Sherry Garshasbi, Verksamhetschef

Sherry Beauty

Mer projekt

Notting Hill Dental Clinic

More information

Notting Hill Dental Clinic

Tandfokus

More information

Tandfokus

Webbsidan använder cookies. Läs var integritetspolicy.
Instructions
To make this component work you must follow these steps:
  1. Add a Page trigger and select Page load
  2. Select the Loader 1 [Hide] animation inside When page finishes loading
  3. Position loader1_component inside page-wrapper
  4. Set loader1_component position to fixed and display to none
Note:
Sometimes there may be a bug where the website briefly flashes before the loader is displayed. To avoid this add the following custom code in your Site settings > Custom Code > Head code
<style>
 .preloader {
   display: flex;
 }
</style>
sv
en