Uno Fika

Uno Fika

Fotografering
Webbdesign
Webbutveckling
Datum
January 2022
Utvecklingslösningar
Webflow CMS

Problemet

Tidigare hade UNO fika & butik en webbplats med betydande brister i struktur och användbarhet. Den var dåligt organiserad och rörig, vilket ledde till svårigheter för besökarna att hitta relevant information om caféet och dess tjänster. Detta resulterade i en ojämn varumärkesupplevelse för besökare och potentiella kunder.

En stor utmaning var även de begränsade redigeringsmöjligheterna för deras tidigare webbplats. Ägarna var tvungna att förlita sig på extern hjälp för att göra ändringar och uppdateringar, vilket var både tidskrävande och kostsamt. Detta hindrade dem från att snabbt svara på förändringar och hålla webbplatsen aktuell och engagerande för deras kunder.

Dessutom saknade deras tidigare webbplats några viktiga funktioner som var avgörande för deras affärsmål. Det fanns ingen smidig jobbapplikationsfunktion, vilket försvårade rekryteringsprocessen för potentiella medarbetare. Dessutom fanns inget enkelt och effektivt cateringformulär, vilket ledde till svårigheter för kunder att begära cateringtjänster och därmed förlorade möjligheter till potentiella intäkter från denna affärsnisch.

Det var uppenbart att UNO fika & butik behövde en ny strategi för deras webbplats för att bättre reflektera deras varumärke, förbättra användarupplevelsen och möta deras specifika affärsmål. Genom att identifiera och förstå dessa problem var vi redo att skapa en anpassad lösning som skulle lyfta deras webbplats till nya nivåer av framgång.

Lösningen

För att åtgärda problemet med dålig struktur och begränsade redigeringsmöjligheter på UNO Fika & Butiks webbplats, genomförde vi en omfattande webbutvecklingsstrategi. Vi började med att designa och skapa en helt ny webbplats som harmoniserade perfekt med företagets varumärkesidentitet. Vi valde en modern och minimalistisk designstil som skapade en ren och fräsch upplevelse för besökarna.

För att förbättra användbarheten och funktionaliteten integrerade vi flera viktiga funktioner på webbplatsen. Vi implementerade en smidig jobbapplikationsfunktion direkt på arbetsplatsen för att underlätta rekryteringsprocessen för potentiella medarbetare. Dessutom skapade vi ett enkelt och effektivt cateringformulär för att göra det enkelt för kunder att begära cateringtjänster och öka försäljningen inom cateringaffären.

För att ge UNO Fika & Butiks ägare fullständig kontroll över webbplatsens innehåll, skapade vi en användarvänlig redigeringsplattform. Detta gjorde det möjligt för ägarna att enkelt uppdatera och ändra webbplatsens innehåll och bilder utan att behöva teknisk kunskap eller extern hjälp. Nu kan de snabbt anpassa webbplatsen efter nya erbjudanden, evenemang eller ändringar i deras verksamhet.

Resultatet

Efter den omfattande webbutvecklingen har UNO Fika & Butik upplevt en imponerande tillväxt och en betydligt förbättrad online-närvaro. Den moderna och minimalistiska webbplatsen har skapat en engagerande upplevelse för besökarna, vilket har ökat deras nöjdhet och lojalitet.

Genom att integrera smidiga jobbapplikationer och cateringformulär har de effektiviserat sin rekrytering och ökat sina intäkter från cateringtjänster. Dessutom ger den användarvänliga redigeringsplattformen ägarna möjlighet att snabbt hålla webbplatsen aktuell, vilket hjälper dem att imponera på kunder och skapa ett positivt intryck.

Med dessa framgångsfaktorer har UNO Fika & Butik lockat fler kunder och fortsätter att växa som ett populärt café och butik. Den förbättrade webbplatsen fungerar som en stark marknadsföringsplattform och har hjälpt dem att positionera sig som en attraktiv destination för besökare. Genom att stärka sitt varumärke och erbjuda en enastående online-upplevelse har de lyckats locka en bredare publik och öka sin kundbas.

Uno Fika

Mer projekt

Notting Hill Dental Clinic

More information

Notting Hill Dental Clinic

Tandfokus

More information

Tandfokus

Webbsidan använder cookies. Läs var integritetspolicy.
Instructions
To make this component work you must follow these steps:
  1. Add a Page trigger and select Page load
  2. Select the Loader 1 [Hide] animation inside When page finishes loading
  3. Position loader1_component inside page-wrapper
  4. Set loader1_component position to fixed and display to none
Note:
Sometimes there may be a bug where the website briefly flashes before the loader is displayed. To avoid this add the following custom code in your Site settings > Custom Code > Head code
<style>
 .preloader {
   display: flex;
 }
</style>
sv
en